expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 7 Julai 2017

JERUK ASAM PELAM

Assalammualaikum

Semalam awak ada interview di Ipoh.
Aduh, semua soalan awak macam teragak - agak nak jawab dari panel.
Menyesal pula tak study dulu sebelum tu.
Okay benda dah lepas, tak payah nak diingat. Lagipun awak memang dah tawar hati sebenarnya nak pergi interview tu. Just nak cari pengalaman saja.

Okay..
Untuk mengubati hati yang rasa tawar bagi sesi temuduga semalam awak pun buat lah jeruk asam pelam. Dari pelam tu buruk terbuang tak ada siapa yang nak makan. Awak buat jeruk asam pelam ada juga yang akan makan nanti. Terutamanya anak awak. Belum siap lagi dia dh minta nak makan. Haru betul.

Mil awak cakap pelam ni namanya pelam Apple India..


Dah siap dipotong - potong
Sakit betil tangan sebabnya biji dalamnya dah keras.


Dapat dua balang kecil
satu balang rezeki untuk rakan - rakan pejabat pagi ni.

P/S : Tengahari boleh makan sambil tengok movie....




1 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails