expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 4 Ogos 2017

TURN TO 3 SERIES

Assalammualaikum

Okay..
Awak nak habak ni, semalam genaplah umur awak yang ke-30 tahun.
Dah jadi pangkat makcik - makcik dah ni.
Tak kisah lah, makcik pun makcik lah..tetap comel ye dak...hihihi

Al-kisah semalam my husband dan rakan - rakan pejabat telah buat satu kejutan untuk my birthday.
Tak adalah nak terkejut sangat pun, cuma terharu sangat - sangat.
Ingatkan tak ada siapa peduli.
Rupanya dioarang plan pergi pekan senyap - senyap then beli kek.
Majlis buat simple habis lah..
Ini pun dah memadai bagi awak...Memang terharu giler.
Thanks my husband dan Officemate.
Taknak taip panjang - panjang, awak tau je hampa pun macam awak malas nak bacakan....

Kek aiskrim ikut tekak my husband sebenarnya..bukan ikut tekak awak..entah apa - apa..

P/S : Semoga awak dapat menjadi isteri dan ibu yang baik & juga lebih matang dalam menjalani kehidupan sehari - harian.
 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails